Garantieregeling

Als je een woning gaat bouwen of een aanbouw laat maken dan wil je natuurlijk graag dat dit goed en efficiƫnt gaat gebeuren. En je wilt ook graag de zekerheid dat dit goed gebeurt. Daarom is het slim om te kiezen voor een aannemer welke ook aannemer garanties kan bieden. Een aannemer waarbij je zeker weet dat de klus goed geklaard wordt en je aanbetaling veilig is. Er zijn verschillende aannemer garanties waar je om kunt vragen.

Aannemer garanties bij een faillissement

Het is mogelijk dat een aannemer failliet gaat nadat jij een aanbetaling hebt gedaan. Als hier geen goede regelingen voor zijn dan betekent dit dat je jouw geld kwijt bent. Daarnaast komt jouw project niet tot een goed einde. En dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Het is daarom verstandig om voor een aannemer te kiezen welke je kan garanderen, dat ondanks een faillissement je aanbetaling niet verdwenen is en de klus gewoon geklaard wordt.

Garanties en verborgen gebreken

Het is belangrijk dat de klus geklaard wordt en ook dat er naderhand geen gebreken naar voren komen. Maak dus ook goede afspraken over wat er gebeurd als er achteraf gebreken naar voren komen. Welke garanties gelden hiervoor?

Welke afspraken maak jij?

Zorg dat je goede afspraken maakt met de aannemer over de garanties. En onderzoek ook hoe de aannemer deze garanties kan naleven. Is de aannemer bijvoorbeeld aangesloten bij een garantiefonds of een keurmerk? Het is belangrijk om geen loze beloften te krijgen of garanties. Zorg ook dat alle garanties op papier komen.

Offertes van aannemers opvragen?

Als je wilt weten hoeveel de exacte kosten zijn voor het inhuren van een aannemer voor jouw klus, kun je het beste in contact komen met verschillende aannemersbedrijven. Zo kun je het aanbod vergelijken en betaal je nooit te veel voor je klus. Bekijk hier onze offerte service.

Wat kost een aannemersbedrijf?

Door gebruik te maken van onze vergelijkservice kun je besparen op de kosten die je moet maken. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met aannemers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Bekijk ook de volgende aannemer pagina’s:

Aannemer
Wat is en wat kan een aannemer?
Aannemer kosten
Aannemer vergelijken
Offertes aannemer