Verbouwen

Als je jouw woning wilt gaan verbouwen dan is het goed om eens rond te kijken. Doe wat inspiratie op bij vrienden en familie en koop eens een woon magazine. Bekijk ook de televisieprogramma’s rondom verbouwen op tv. En natuurlijk moet je ook het internet op de juiste manier inzetten. Als je volop inspiratie hebt opgedaan dan kun je gaan kijken of je budget toereikend is om de verbouwing te betalen. Misschien moet je voor het verbouwen van je huis geld gaan lenen? Het is allemaal mogelijk. Het is echter goed om over al deze zaken na te denken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Hoe begin je de verbouwing?

Als je de financiering rond hebt is het tijd om op zoek te gaan naar een goede aannemer. Een aannemer welke je kan helpen om je huis op de juiste manier te verbouwen. En een aannemer welke weet wat hij doet. Leg je plannen uit en bespreek of je een architect nodig hebt of een bouwvergunning. Als de aannemer weet wat je graag wilt zal hij je een offerte toesturen. Een offerte om volop op de hoogte te zijn van wat het totaal gaat kosten. Soms krijg je ook een verbouwsubsidie van de Rijksoverheid.

Enkele aandachtspunten!

Het is belangrijk om alles goed op papier te zetten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ook weet je precies wat je van elkaar mag verwachten en wat de kosten zijn. Bespreek ook wat er wel of niet onder het meerwerk valt. Zo is dit vanaf het begin duidelijk. Kies daarnaast voor een aannemer welke is aangesloten bij een garantiefonds of keurmerk. Zo weet je precies wat de kwaliteit is van het op te leveren werk.

Wat kost een aannemersbedrijf?

Door gebruik te maken van onze vergelijkservice kun je besparen op de kosten die je moet maken. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met aannemers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.